Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra ResaleByJensen. 

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og ResaleByJensen. 

Dokumentation og vejledning: Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra ResaleByJensen. 

Billeder kan variere lidt fra varen

Varerne der sælges under: Varer fra auktioner, er solgt med de beskrivelser der står under varen. Der gives ingen garanti for varer solgt under denne fane. Og disse kan heller ikke returneres.

Tilbudsvarer: Tages ikke retur. 

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra ResaleByJensen side, er denne af vejledende art. ResaleByJensen indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Levering: Hos ResaleByJensen bestræber vi os på en hurtig levering. Vi sender med postnord, Gls, Dao og Bring. Leveringstiden er 1-5 hverdage. Vær dog opmærksom på at postnord ikke leverer pakker i weekenden. Vi yder en lille ekstra service i vores nærområde, hvilket betyder at vi tilbyder gratis levering i postnumrene 4640, 4683 & 4690. Her er der også mulighed for levering om aftenen, weekender og helligdage.
Det er også muligt at afhente på vores adresse mod forudgående aftale. Ordre og betaling skal dog helst foregå via webshoppen.

Risikoen for varerne: Risikoen for varer købt af ResaleByJensen overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation: Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra ResaleByJensen, skal påberåbes med det samme, senest 2 dage efter, at du har modtaget varen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til ResaleByJensen.
Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, ResaleByJensen har stillet dig i udsigt.

Pris og betaling: I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med dankort, visakort, mobilepay og mastercart. Vi trækker beløbet ved afsendelse af ordren. Alle priser i ResaleByJensen - på web-adressen http://www.resalebyjensen.dk - er inkl. Moms.

Fortrydelsesret/returret:  ResaleByJensen yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. 
Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Der kan kun returneres ved forudgående aftale.