Om os

ResaleByJensen er en familie "hygge" webshop. Vi startede i 2019, med ideen om at vi kunne købe varepartier på auktioner og konkurser, for at splitte det op, og sælge tingene videre stykvis. Det gik hurtigt op for os, at det ville blive ufattelig mange varenumre at holde styr på, og konstant udskiftning af varer.


Derfor besluttede vi at prøve at få lov til at sælge forskellige andre varer også, så der hele tiden var nogle faste varer på shoppen, + varer fra diverse auktioner. De varer der ligger under fanen auktioner, er der kun få stk af og kan ikke genskaffes.
Vi har samarbejdsaftale med bl.a. Maki, Ga Toys, Exertis, Dantoys som sælger legetøj, Vestergaard som sælger Hama perler, og Brands4ki
Derudover har vi også aftaler med grossister der sælger isenkram og Nordisk Tekstil der sælger sengetøj.


Vi starter i det små fra de forskellige leverandører, men forsøger gerne at skaffe hvis i mangler noget. Så tøv ikke med at kontakte os.
Vores lille hyggewebshop ligger på Sydsjælland og tilbyder fragtfrit levering og afhentning indenfor postnr 4640, 4683, 4690 som er vores nærområde.


Vi tilbyder derudover fragtfrit levering v/køb over 400 kr incl moms.

 

For at støtte miljøet, bruger vi så vidt muligt genbrugskasser. Så hvis du får en kasse hvor der står noget andet udenpå end det du har bestilt, er det bare derfor. :-)